Η AOPA HELLAS ξεκινησε συνεργασία με την εταιρεία Goldair Handling SA. Μετά την απελευθέρωση της επίγειας εξυπηρέτησης στην χώρα μας θεωρούμε πολύ σημαντική την συνεργασία αυτή.

Συγκεκριμένα στα μέλη της AOPA HELLAS και ΙΑΟΡΑ παρέχονται ειδικές τιμές επίγειας εξυπηρέτησης στα 11 ελληνικά αεροδρόμια που επιχειρεί η εταιρεία, δηλαδή:

Από Ιανουάριο-Δεκέμβριο: Αθήνα, Κέρκυρα, Ηράκλειο, Ρόδο, Θεσσαλονίκη, Χανιά

Από Απρίλιο-Οκτώβριο: Ζάκυνθος, Κεφαλονιά, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω

Η συμφωνία καλύπτει αεροσκάφη μέχρι 3 τόνων Γενικής Αεροπορίας. Οι ειδικές τιμές βάση της συμφωνίας για τα μέλη της AOPA HELLAS και ΙΑΟΡΑ είναι 20 ευρώ, χωρίς ΦΠΑ και είναι ίδια και για τα 11 αεροδρόμια (διεθνή και περιφερειακά). Απόσπασμα του συμβολαίου με τις παροχές επίγειας εξυπηρέτησης της εταιρείας, μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.
Οι ειδικές τιμές παρέχονται μόνο στους κατόχους ΙΑΟΡΑ κάρτας εν ισχύ (να μην έχει λήξει).

Η συμφωνία έχει ισχύ μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2012, δίνοντας την άνεση στα μέλη της ΙΑΟΡΑ για επίγεια εξυπηρέτηση σε λογική τιμή από μία πρωτοπόρο εταιρεία αφού η Goldair Handling SA ήταν η πρώτη ιδιωτική handling εταιρεία στην Ελλάδα, που από τον Μάιο 1999 αρχικά παρείχε επίγεια εξυπηρέτηση στο Διεθνές αεροδρόμιο Ελληνικού!

Πλέον η εταιρεία επιχειρεί στα 11 πιο σημαντικά αεροδρόμια της Ελλάδας,

Η Goldair Handling SA βραβεύτηκε από την Lufthansa Athens, ως η καλύτερη Best Handling Agent 2006. Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών την ανακήρυξε ως την καλύτερη Physical Handler 2007. Η SAS Scandinavian Airlines ανακήρυξε τον σταθμό Αθηνών της εταιρείας την καλύτερη σε ακρίβεια παράδοσης αποσκευών κατά το 2ο τετράμηνο 2008. Διαθέτει 1000 άτομα προσωπικό και περίπου 100 αεροπορικούς πελάτες, οι οποίοι ετησίως πραγματοποιούν 60.000 κινήσεις αεροσκαφών, μεταφέροντας 5 εκατομμύρια επιβάτες και 50.000 τόνους cargo & mail. Περισσότερα για την εταιρεία μπορείτε να διαβάσετε εδώ www.goldair-handling.gr

Με αεροπορικούς χαιρετισμούς
Γιούλη Καλαφάτη

Πρόεδρος AOPA HELLAS

image_pdf