Στις δύσκολες μέρες που περνάμε και ενώ ο Αεραθλητισμός βρίσκεται σε μαρασμό έρχεται και η χαριστική βολή.

Κάποιος φωστήρας του Μετοχικού Ταμείου της Αεροπορίας σκέφτηκε πως θα αυξήσει τα έσοδα του ταμείου. Εισηγείται τη θέσπιση χρεώσεων για τις Αερολέσχες οι οποίες θα κληθούν να πληρώσουν από αυτό που δεν έχουν. Φημολογούνται υπέρογκες χρεώσεις οι οποίες θα οδηγήσουν στο κλείσιμο των Αερολεσχών άμεσα.

Βέβαια ειδικά για το αεροδρόμιο Τατοΐου αυτό δεν στέκει διότι η παραχωρηθείσα με Υπουργική απόφαση έκταση των 20 στρεμμάτων είναι δεδομένη εδώ και 40 χρόνια και με καμία διαδικασία δεν μπορείς να χρεώσεις αυτό που έχεις παραχωρήσει.

Να υπενθυμίσουμε για ακόμα μία φορά τι γίνεται στη γείτονα χώρα; Δωρεάν καύσιμα και εκπαιδευτές των F16 εκπαιδεύουν τους αυριανούς νεαρούς των Αερολεσχών μετέπειτα Τούρκους Ικάρους  πως θα αλωνίζουν το Αιγαίο. Υπολογίζεται ότι τα μηνιαία έσοδα του Μετοχικού Ταμείου θα είναι λιγότερα από μισή ώρα πτήσης Super Puma. Αυτό είναι το όφελος. Τη ζημιά την αναλογίζεται κανένας;

Κύριε Αρχηγέ της Αεροπορίας, γνωρίζουμε την ευαισθησία σας και τη συμβολή σας στον Αεραθλητισμό. Σταματήστε αυτή τη διαδικασία πριν γίνουμε για ακόμα μία φορά ρεζίλι.

.

.

.

[print_link]
image_pdf