Στις 9/12/09 κατατέθηκαν στην Δ2/Β της ΥΠΑ, όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά προκειμένου να αποκτήσω ερασιτεχνικό πτυχίο ελικοπτέρου. Με την παρέλευση 15ημέρου και κατόπιν επανειλημμένων ενοχλήσεων προς την υπηρεσία, μου εδηλώθη ότι τα χαρτιά μου έχουν φύγει από τη Δ2/Β και έχουν πάει στην ΣΠΟΑ (για βόλτα).
Όσες φορές πήρα τηλέφωνο μου έλεγαν ότι τα ψάχνουν και ότι λείπει μια κυρία η οποία έχει μια σφραγίδα.

Τελικώς παραμονές του νέου έτους αποτάνθηκα στον κύριο Κυριαζή, διευθυντή της ΣΠΟΑ ο οποίος με συνόδευσε ευγενέστατα στην κυρία Κουρτάκη η οποία μόλις με είδε μπροστά της και ανέφερα τ’ όνομά μου, εξανέστη λέγοντας ότι δύο μέρες που έχει το φάκελο στα χέρια της, είναι μόνη της σ’ αυτή τη θέση και η Δ2 την πιέζει συνεχώς για τον κ. Θεοτικό. Της ευχήθηκα χρόνια πολλά και αποχώρησα με τον συμπαθέστατο κ. Κυριαζή, όπου μου υποσχέθηκε ότι την ερχόμενη Δευτέρα το πτυχίο μου θα ήταν έτοιμο.

Δυο εβδομάδες μετά, τηλεφώνησα στον αγαπητό μου φίλο κ. Βουλέ, για να ρωτήσω τι γίνεται με το πτυχίο μου.
11/1/10 μου απήντησε ότι δεν είναι έτοιμο. Τότε τον παρακάλεσα να μεταβιβάσει στον γλυκύτατο κύριο Κυριαζή ότι κατεβαίνω με το δικηγόρο μου, εν εξάλλω καταστάση διότι ήταν προφανές ότι με ενέπαιζαν.
Μετά την παρέλευση δίλεπτου όλο το αρνητικό σκηνικό ανετράπη. Σε άμεση τηλεφωνική επικοινωνία ο κ. Βουλές, με παρακάλεσε να κατέβω αμέσως στη ΣΠΟΑ να παραλάβω το πτυχίο μου και να μην προχωρήσω σε νομικές διαδικασίες. Το παράδοξο της ιστορίας είναι ότι η ημερομηνία εκδόσεως του πτυχίου μου είναι η 28η Δεκεμβρίου 2009.
Ερωτώ λοιπόν προς τι όλη αυτή η φαρσοκωμωδία; Προς τι οι υποσχέσεις και η κοροϊδία; Υπάρχει διοίκηση στην ΥΠΑ; Υπάρχει κράτος; Υπάρχει κάποιος υπεύθυνος;

Σχόλιο.

Θεωρώ οτι είχα την ατυχία να εμπλακώ όπως προφανώς και πολλοί άλλοι χειριστές στην εσωτερική διαμάχη των δύο κτηρίων, Δ2 και ΣΠΟΑ.

Οφείλω να συγχαρώ τον κ. Περικλή Παυλάκο για την ευσυνειδησία του (Δ2) και τον κ. Μιχάλη Βουλέ διότι χωρίς το προσωπικό του ενδιαφέρον ακόμα θα ήμουν… στα χαμόγελα και τις χαρές.

Ραντεβού και πάλι πρώτα ο Θεός σε λίγο για Type Raiting.

Γιάννης Σ. Θεοτικός Αλεξίου

[print_link]