Νέα συμφωνία με μειωμένες τιμές χρεώσεων των υπηρεσιών handling υπεγράφη μεταξύ ΑΟΡΑ Hellas και Olympic Airways – Services S.A.

70% λιγότερο οι χρεώσεις σε περίπτωση μεταφοράς χειριστών και επιβατών από το α/φος στο σταθμό (Terminal) και επιστροφή. Από 36 ευρώ πλέον θα πληρώνουμε 12 ευρώ!

Το συμβόλαιο που υπογράφτηκε στις αρχές Μαρτίου μεταξύ ΑΟΡΑ Hellas και Olympic Airways – Services S.A. καθώς και τους όρους συμφωνίας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Βασικά σημεία της συμφωνίας είναι:

· Only for training, private or general aviation flights (without pay) operating by AOPA members. Is clarified the following:

o The pilot in command should hold a valid AOPA I.D

o Other persons on board do not have to be AOPA members.

· Aircraft marshalling 15 Εur for all a/c types up to 25 tones. Same rate for technical stops, such as landing for refuelling only, or due to bad weather, or any other technical problem. In case of:

o Extra services 30% discount (see PRICE LIST “D” )

o Crew/pax transportation from a/c to terminal and v/v the charge will be12 Eur

Note: The above charges do not include VAT

Η ΑΟΡΑ Hellas έλαβε πολλά παράπονα – τόσο από Έλληνες όσο και ξένους χειριστές – σχετικά με τις handling υπηρεσίες και χρεώσεις από την Olympic Airways – Services S.A. σε διάφορα ελληνικά αεροδρόμια. Ως αποτέλεσμα αυτών μετά το καλοκαίρι ξεκίνησαν συναντήσεις μεταξύ ΔΣ ΑΟΡΑ και της εταιρείας με σκοπό την επίτευξη νέας συμφωνίας, με την οποία εκτός των νέων τιμολογιακών χρεώσεων θα είναι ξεκάθαρο σε ποιες περιπτώσεις και ποιοι δικαιούνται τις νέες τιμές.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Γ.Δ κο Σάμαα και Β.Δ κο Σιάμο της Olympic Airways – Services S.A. για την υποστήριξη και επίτευξη αυτής της νέας συμφωνίας.

Η ΑΟΡΑ Hellas θα παρακολουθεί τις εξελίξεις όπου το Φθινόπωρο θα αναλάβει η νέα εταιρεία Handling της Marfin Group και θα υπογράψει νέα συμφωνία μαζί της, πιστεύοντας ότι το σημερινό συμβόλαιο θα μας βοηθήσει ώστε να μην υπάρξουν σημαντικές διαφοροποιήσεις.

Σε περίπτωση νέων παραπόνων, τα μέλη μπορούν να συμπληρώσουν την Complaint form της AOPA Hellas.

Γιούλη Καλαφάτη

President AOPA Hellas

[print_link]

image_pdf