Επιθεωρητής της ΥΠΑ απαίτησε από την υπάλληλο μεγάλης αεροπορικής εταιρείας να βάλει μόνη της την τροποποίηση τμήματος του AOC στη βιβλιοθήκη που κρατούνται τα αντίγραφα των AOC λόγω φόρτου εργασίας των υπαλλήλων.
Για όσους δεν γνωρίζουν η ΥΠΑ έχει αντίγραφα των πάσης φύσεως εγχειριδίων, κανονισμών και καταστατικών που αφορούν στη λειτουργία των αεροπορικών εταιρειών. Όταν η εταιρεία για οποιοδήποτε λόγο κάνει αλλαγή σε κάποια απο αυτά, πχ να αλλάξει μια διαδικασία εκπαίδευσης χειριστών ή αλλαγή σε κάποια παράγραφο του κανονισμού ασφαλείας, οφείλει να προσκομίσει και στην ΥΠΑ αντίγραφο της σελίδας που περιέχει την αλλαγή για να τοποθετηθεί στο ανάλογο εγχειρίδιο που βρίσκεται στη βιβλιοθήκη. Αυτό που ζητήθηκε ήταν η εκπρόσωπος της εταιρείας να τοποθετήσει η ΙΔΙΑ την τροποποίηση.
Απλά σκεφθείτε ότι τα εγχειρίδια των εταιρειών είναι “διαβαθμισμένα”! Φανταστείτε να υπήρχε κακή πρόθεση.
Όσον αφορά στην έλλειψη προσωπικού… Ουδέν σχόλιο.

—————-

Ως γνωστό εδώ και ενάμιση χρόνο δεν έχουν γίνει εξετάσεις για πτυχίο ελικοπτέρων. Οι δικαιολογίες πολλές. Η καλύτερη όμως δόθηκε από υπάλληλο της ΣΠΟΑ όταν η αναμονή πολλών εκπαιδευόμενων αλλά και σχολών εξαντλήθηκε.
“Δεν είχαμε λάβει αιτήσεις και νομίζαμε ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον”

“Φέεεετα” απαντάμε εμείς όπως και στη διαφήμιση.

image_pdf