Η AOPA HELLAS ξεκινάει από σήμερα μια νέα συνεργασία με την εταιρεία Swissport Hellas S.A & Swissport Hellas Sud. Συγκεκριμένα στα μέλη της AOPA HELLAS και ΙΑΟΡΑ παρέχονται ειδικές τιμές επίγειας εξυπηρέτησης στα 22 ελληνικά αεροδρόμια που επιχειρεί η εταιρεία καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, δηλαδή:

Κάρπαθο, Αθήνα, Χανιά, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Άραξο, Ηράκλειο, Χίο, Μύκονο, Σκιάθο, Σαντορίνη, Καλαμάτα, Κω, Καβάλα, Λήμνο, Μυτιλήνη, Πρέβεζα, Ρόδο, Θεσσαλονίκη, Σάμος, Βόλος (Ανχίαλος), Ζάκυνθος.

Η συμφωνία καλύπτει αεροσκάφη μέχρι 3 τόνων Γενικής Αεροπορίας. Οι τιμές της εταιρείας για την κατηγορία αυτή ανέρχονται σε 125 ευρώ στα διεθνή αεροδρόμια και 95 ευρώ στα περιφερειακά! Οι ειδικές τιμές βάση της συμφωνίας για τα μέλη της AOPA HELLAS είναι 18 ευρώ, ενώ για των λοιπών ΙΑΟΡΑ χωρών 24 ευρώ! Η ειδική αυτή τιμή είναι χωρίς ΦΠΑ και είναι ίδια για όλα τα 22 αεροδρόμια (διεθνή και περιφερειακά).
Η παροχή επίγειας εξυπηρέτησης αφορά marshaling και μεταφορά επιβατών προς /από αεροσταθμούς. Απόσπασμα του συμβολαίου μπορείτε να διαβάσετε εδώ: Swissport Handling Agreement

Οι ειδικές τιμές παρέχονται μόνο στους κατόχους ΙΑΟΡΑ κάρτας εν ισχύ (να μην έχει λήξει).

Η AOPA HELLAS θεωρεί πολύ σημαντική την συνεργασία αυτή ειδικά μετά την απελευθέρωση της επίγειας εξυπηρέτησης στην χώρα μας και την πιθανή ιδιωτική διαχείριση των ελληνικών αεροδρομίων, βάση των πρόσφατων κυβερνητικών εξαγγελιών. Η συμφωνία αυτή έχει ισχύ μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2013, δίνοντας την άνεση στα μέλη της για επίγεια εξυπηρέτηση από εταιρεία διεθνούς εμβέλειας, σε λογική τιμή για τις υπηρεσίες που απαιτούνται από την ΥΠΑ. Η Swissport Hellas S.A & Swissport Hellas Sud επιχειρεί πλέον στα 22 πιο σημαντικά αεροδρόμια της Ελλάδας, από Ιανουάριο έως Δεκέμβριο.

Η Swissport International Ltd. είναι η μεγαλύτερη Ground Handling Company στον κόσμο. Επιχειρεί σε 176 αεροδρόμια σε 38 χώρες, όπου εξυπηρετεί περισσότερο από 70 εκατομμύρια επιβάτες και 2,8 τόνους cargo ετησίως για 650 εταιρείες, διαθέτει δε 32.000 προσωπικό σε 5 ηπείρους. Η Swissport πρόσφατα βραβεύτηκε ως η ‘Best Global Aviation Service Company 2010’ by ITM και ‘Global Cargo Handling Agent of the year’ by ACW για το έτος 2010.

Με αεροπορικούς χαιρετισμούς

Γιούλη Καλαφάτη
Πρόεδρος AOPA HELLAS