Οι καταπατητές δεν έχουν το θεό τους!

Στις 11:50 ελικόπτερο της Αερολέσχης Δεκέλειας που εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση στην περιοχή της Μαλακάσας εντόπισε άνοιγμα στο δάσος απέναντι από τον συναυλιακό χώρο Terra Vibe το οποίο δεν υπήρχε τις προηγούμενες μέρες.

Το προηγούμενο βράδυ άγνωστοι (;) έκοψαν γύρω στα 10 στρέμματα από τον ήδη ταλαιπωρημένο δάσος της Αττικής. Οι κορμοί βρίσκονταν στο έδαφος ενώ φορτηγά τούς έσερναν προς τον πρόχειρο χωματόδρομο που είχαν ανοίξει για αυτό το σκοπό!

Το ελικόπτερο έκανε μερικές στροφές πάνω από το σημείο σε χαμηλό ύψος χωρίς όμως να προβληματίσει εκείνους που συνέχισαν ανενόχλητοι την καταστροφή.

Ο χειριστής τηλεφώνησε στον αξιωματικό του ελικοπτέρου της Αστυνομίας κ. Μπάμπη Συρογιάννη ο οποίος εκείνη την στιγμή απογειωνόταν από το Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο ίδιος ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Μαλακάσας και περιπολικά βρέθηκαν στο χώρο σε λίγα λεπτά για να κατασχέσουν, όπως μάθαμε αργότερα, τα μηχανήματα και να προβούν σε συλλήψεις.

Ταυτόχρονα ενημερώθηκε και ο χειριστής του ελικοπτέρου του SΚΥ κ. Ναούμ Παπαγιάννης που πετούσε κοντά.

Στις φωτογραφίες διακρίνονται η “πληγή” στο πράσινο που έχει απομείνει στην Αττική και το ελικόπτερο της αστυνομίας που βρέθηκε επιτόπου σε λίγα λεπτά.

Το μόνο που απομένει να μας πούν είναι οτι οι καταστροφείς είχαν… οικοδομική άδεια απο την κα. Υπουργό.

Για να μήν υπάρχουν αμφιβολίες σας δίνουμε το Πριν και το Μετά.

.
.
.
[print_link]

image_pdf