Το Σάββατο 28 Απριλίου 2012 η Αερολέσχη Δεκελείας και το GreekHelicopters.gr, οργανώνουν σχολείο Underwater Egress στο Helo Dunker της Σχολής Ελικοπτέρων Ναυτικού, στις εγκαταστάσεις της βάσης ελικοπτέρων Ναυτικού στο Κοτρώνι.

Το σχολείο θα μπορούν να παρακολουθήσουν εως 16 ενδιαφερόμενοι, οπότε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Λόγω βέβαια του αυξημένου ενδιαφέροντος που έχει εκδηλωθεί, θα ακολουθήσουν και αλλα σχολεία. Το δεύτερο προγραμματίζεται για το αμέσως επόμενο Σάββατο 5 Μαΐου 2012. Υπολογίζουμε ότι ο συνολικός αριθμός ενδιαφερομένων θα ξεπεράσει τους 100 οπότε να είστε σίγουροι οτι θα οργανώσουμε και άλλα.

Πιστεύουμε ότι όλοι οι χειριστές ελικοπτέρων είναι απαραίτητο να το περάσουν, μιας και οι περισσότερες πτήσεις ελικοπτέρων στην Ελλάδα εκτελούνται πάνω απο θάλασσα. Μέχρι πρότινος ανάλογα σχολεία υπήρχαν μόνο στο εξωτερικό. Τώρα που η Σχολή Ελικοπτέρων Ναυτικού μας δίνει τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουμε εδω στο Κοτρώνι και μάλιστα κάτω απο την καθοδήγηση και επίβλεψη των έμπειρων εκπαιδευτών του Ναυτικού, είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσει κανείς, ερασιτέχνης ή επαγγελματίας.

Αξιζει να σημειωθεί ότι η Διοίκηση μας έκανε την ιδιαίτερη τιμή να εγκρίνει την προσγείωση των ελικοπτέρων μας στη Ναυτική βάση την ημέρα διεξαγωγής των σχολείων.

 

Σχετικά άρθρα:

Helo Dunker της Σχολής Ελικοπτέρων Ναυτικού
Emergency Underwater Escape School

Φωτογραφίες απο παλαιότερα σχολεία:


.

.
[print_link]

image_pdf