Πραγματοποιηθηκε στις 21 και 22 Απριλίου με συμμετοχή 14 ελικόπτερων η εκδρομή της Αερολέσχης μας στην Λίμνη Πλαστήρα. Η διοργάνωση έγινε από την εταιρεία Αδρεναλίνη που ήταν άψογη σε όλα της. Το Hellenic Robinson Club κατάφερε να συγκεντρώσει την πλειονότητα των ελικοπτέρων Robinson στην Ελλάδα οπου οι χειριστές τους είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις , να πετάξουν σε ένα μαγευτικό περιβάλλον και να διασκεδάσουν με την βοήθεια των τοπικών παραγόντων , του δημάρχου αλλα ιδιαίτερα του Προέδρου της τοπικής Αερολέσχης κου Μαλετσίκα Θανάση. Την Παρασκευή το απόγευμα έγινε στο Τατόι το Briefing των κυβερνητών οπου δόθηκε σε όλους ο φάκελλος της πτήσης με όλες τις λεπτομέρειες.

Το Σάββατο απογειωθήκαμε από Αφίδνες και Τατόι ενώ από την Πάτρα λίγο αργότερα απογειώθηκε το SX-HTC του κυρίου Θεόδωρου Καμπέρου. Όλα τα ελικόπτερα συναντήθηκαν με τον προκαθορισμένο διαχωρισμό στο ΙΡ οπου στην συνέχεια ακολουθώντας τα προκαθορισμένα σημεία του κύκλου προσγειώθηκαν . Υπηρχαν ρόδες για παρκάρισμα , συχνότητα ground , ανεμούρια , καπνογόνα , πλήρης ελικοδρόμιο δηλαδή. Υποδειγματική η υποδοχή των ανθρώπων της Αδρεναλίνης. Μόλις πατήσαμε το πόδι μας ήρθε ένα δροσερό πετσετάκι τύπου airline δροσερό νερό ενώ σε καζάνι έβραζε ζεστή σοκολάτα με ρούμι. Ολόκληρο ποδοσφαιράκι είχαν μεταφέρει από την Αθήνα στο ένα από τα πέντε οχήματα οπου μανιωδώς ο Πάρης προσπαθούσε να κερδίσει τον Γιώργο. Υπήρχαν στημένες τέντες , μηχανη νερού , ρεύμα μουσική και άκρως επαγγελματικό team υποδοχής. Άψογη και η υποδοχή του Δημάρχου και του Προέδρου της Λέσχης κου Μαλετσίκα.

Τα Defenders μας μετέφεραν στους ξενώνες. Εδώ μας περίμενε η δέυτερη έκπληξη. Πολύ φιλόξενοι άνθρωποι , ευγενικοί και όμορφο περιβάλλον. Ο Άντρέας ανακάλυψε το τηλεκατευθυνόμενο του Ηλία και έκανε βόλτες στα δωμάτια του ξενοδοχείου. Επειτα πήγαμε για φαγητό στο Μανιτάρι. Πολύ όμορφο εστιατόριο. Μετά σε ειδυλιακό περιβάλλον φύγαμε για το Κυνηγι Των Αισθήσεων. Πολύ όμορφο παιχνίδι μεσα στον Βοτανικό Κήπο οπου υπήρχαν τριακόσια είδη φυτών και έπρεπε να τα αναγνωρίσουμε , κερδίζει όποιος έχει γνώσεις κηπουρικής – γεωπονικής. Συνεχίσαμε με τοξοβολία , φόβος και τρόμος ο Πέτρος ο Ντούνης. Όλα κέντρο…Το σούρουπο ήρθε , πήγαμε στα δωμάτια και μετά ετοιμαστήκαμε για το δείπνο. Καταπληκτικό φαγητό.Ο Κώστας ο Καββαθάς έκανε δίαιτα και έφαγε ‘’λίγο’’ όμως η έκπληξη της βραδιάς ήταν η αποκάλυψη του καραγκιόζη. Αυτός ο Πέτρος ο Πουρλιάκας είναι απρόβλεπτος. Κουβάλησε όλόκληρο θίασο από την Αθήνα με εναν εκπληκτικό καραγκιοζοπαίχτη οπου έπαιξε σατυρικό με κεντρικό θέμα την Σχολή της Αερολέσχης Δεκελείας. Πολύ γέλιο και εκπληξεις.Αργά το βράδυ για ύπνο σε ένα μαγευτικό περιβάλλον δίπλα στην Λίμνη.

Το βράδυ οι commando της Αδρεναλίνης είχαν αναλάβει ρόλο security. Νωρίς το πρωι 0730 ο Ηλίας έκανε επιθεώρηση σε όλα τα ελικόπτερα και τα εφοδίασε με τα καύσιμα που μας έφεραν τα αυτοκίνητα από την Αθήνα.Το πρωινό στο ξενοδοχείο ήταν απίστευτο. Τοπικές Πίτες τοπικά κατασκευάσματα και όμορφες γεύσεις. Στις 1100 η πιο υπναράδες ήρθαν στο στίβο για το contest. Παίξαμε ποτιστήρι , αυγοάκατο και βάλτο. Πολύ γέλιο , έξυπνα παιχνίδια και διάσκέδαση , ομαδικό πνεύμα. Πάλι φαγητό χωρίς ποτό αυτή τη φορά και αργά το απόγευμα αναχώρηση για Αθήνα.

Το 355 του Δημήτρη Βερβερέλη, φορτηγό για όλες τις αποσκευές που περίσσευαν. Τα R22 μπροστά για να ανοίγουν το δρόμο. Πίσω το σμήνος των R44. Μετά από μια βόλτα στην λίμνη πήραμε τον δρόμο της επιστροφής.

Εντυπώσεις: Είναι η πρώτη φορά που έγινε μια τέτοια οργάνωση με τεράστια επιτυχία. Ευχαριστούμε θερμά τους τοπικούς παράγοντες, τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο της Αερολέσχης Καλύβια Πεζούλας κο Μαλέτσικα. Πάνω από όλα όμως σημαντικό ρόλο έπαιξε ο Πέτρος Πουρλιάκας με το Aδρεναλίνη Club.

O σχεδιασμός και η εκτέλεση ήταν άκρως επαγγελματικά και άψογα με την βοήθεια των παιδιών της Αδρεναλίνης που ακούραστα και ευγενικά μας εξυπηρετούσαν καθόλη την διάρκεια της εκδήλωσης. Με την αποχώρηση στην συχνότητα ‘’καφενείο’’ όλοι ρώταγαν πότε θα είναι η επόμενη εξόρμηση.